Min dag i bilder

Vardag

Vad jag har saknat att blogga. Känns som en evighet sen sist, det ska prioriteras mer framöver kan jag lova er!!

Har ni haft en bra start på 2021? Jag själv är på en kort liten staycation i Åre just nu, och nej vi är absolut inte där det är smockat med folk utan vi har valt och väljer ställen där det går bra med allt vad det gäller restriktioner osv. Men över till min dag i bilder.

Ska jag vara ärlig har jag haft otroligt svårt att både fota och vlogga, för JA jag vloggar denna Åre-staycation så snart finns det en Åre vlogg, ni får gärna prenumerera tills dess, HÄR. Iallafall det har varit lite svårt som sagt då jag bokstavligen frös arslet av mig idag haha, det var nämligen -20 grader här vilket jag nooway var beredd på.

Men inte ska väll jag klaga, blå himmel och sol hela dagen!!! Det är ju något alldeles extra med en skiddag med blå himmel och sol. Dessutom riktigt bra backar att åka i för mig som inte är någon proffs skidåkare hehe.

Sooo happi utav lite D-vitamin ;)

Som sagt.. hade lite svårt att få till fler bilder dådå. Men självfallet fick en varm choklad med grädde och marshmallows avsluta dagen och en otroligt fin solnedgång.

Nu sitter jag i soffan i en liten stuga vi hyrt här i Åre (som ligger på en herrgård, sååå fint), med ännu en kopp varm choklad och jag ska snart börja redigera vloggen som förhoppningsvis kommer upp på Söndag, eller ja jag hoppas ju mer på att min prestationsångest ens tycker att vloggen duger för att publicera, men det ska jag se till!! Psst.. hur mysigt ser det inte ut att vara här på herrgården, det är verkligen så fint här.

Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,

Åh jag vill också åka skidor, njuta av snö och blå himmel <3

nouw.com/oliviamalm
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ååh tack snälla 🤍
nouw.com/majanilssonlundstrom
Desireekujala
Desireekujala,

Vad roligt att du vloggar! 😃

nouw.com/desireekujala