Kiehl's räddar min hy

Vill börja med att säga att detta inlägg är helt obetalt, bara genuina tips ifrån mig.

Jag har testat så många olika produkter för att få bukt på, ska inte säga problemhy för det finns människor som har det mycket värre än mig, men en hormonell obalans just nu skulle man kunna säga. Nu funkar ju tyvärr inte alla produkter lika på alla.. men men men jag vill ändå visa er dessa produkter som jag tycker är magiska. Aldrig har jag känt mig så fräsch och ren efter en hudvårdsrutin ever.

Börja med att tvätta bort allt smink med Kiehl's (alla produkter är ifrån Kiehl's) Ultra Facial Cleanser som får mig att känna mig sådär extra extra ren och fräsch.

Där efter går jag in med en bomullspad och Calendula Herbal Extract Toner som inte alls torkar ut som jag kan tycka att många andra toners gör.

Ett nytt steg i min hudvårdsrutin som jag aldrig tidigare haft innan jag började med dessa produkter är en ögonkräm, Creamy Eye Treatment with Avocado , som jag med ringfingret försiktigt duttar på under ögonen.

Till mitt favorit serum i hela vida världen, Vital Skin-strengthening Super Serum som bland annat stärker hud som utsätts för solskador, föroreningar, stress, sömnbrist, kost-och temperaturförändringar. Verkligen en favorit produkt i min hudvård.

Midnight Recovery Concentrate använder jag bara på kvällen, men det går såklart lika bra att använda den på morgonen också. Den får ens hy att verkligen kännas fastare och ger ett lyster när du vaknar på morgonen. Älskar denna produkt.

Mitt sista steg är den fantastiska Ultra Facial Cream som ger ens hy så otroligt mycket fukt, det gillar vi ju, fukt fukt fukt. Den fungerar också som både dag och nattkräm vilket jag tycker är superskönt och slippa att ha två krämer. Psst även deras bästsäljande kundfavorit.

Jag har aldrig tidigare känt mig så fräsch och ren efter en hudvårds rutin som jag gör med dessa produkter. Som jag skrev innan, detta är bara ett stort genuint tips från mig till er ifall ni också kanske är lite lost i vilka ''hudvårdsprodukter'' som är bra, precis lite som jag var innan jag hittade dessa.

Sen finns det massa fler produkter på deras hemsida som funkar för olika hudtyper. O just det jag använder också deras Buttermask For Lips morgon och kväll som är så så bra mot mina torra läppar. Det var nog allt. Har ni några hudvårdsfavoriter?? dela gärna med er.

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh vilka bra tips! 🥺

nouw.com/emelivet
seagullcrying
seagullcrying,

Avskyr verkligen hudvård, är så dålig på de MEN vet ju hur viktigt det är

nouw.com/seagullcrying
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jag tyckte hudvård var så tråkigt och ett jobbigt moment för några år sedan.. men med resultat och bra produkter blir det lättare och roligare 🤍
nouw.com/majanilssonlundstrom
isvarmt
isvarmt,

Kul när man hittar produkter som fungerar ❤️

nouw.com/isvarmt
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
LouiseEdling
LouiseEdling,

Härligt att du har hittat några produkter som funkar bra för dig<3

nouw.com/louiseedling
paamcakees
paamcakees,

Åh de är ju fantastiskt när man äntligen hittar produkter som funkar!😍

nouw.com/paamcakees
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Men visst är det!😍
nouw.com/majanilssonlundstrom
hedvigs
hedvigs,

Jag har facial cream och älskar den! Har inte testat fler produkter från Kiehls men får nog göra det. Annars har jag flera favoriter från Klairs, grymma produkter!

nouw.com/hedvigs
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ultra facial cream är ju fantastiskt och jaa de vill jag absolut tips dig som att göra! Klaris ska jag absolut kolla in, så kul att testa lite nytt med!
nouw.com/majanilssonlundstrom
ebbabrage
ebbabrage,

Åh tack för bra tips! Inte testat något från de faktiskt men blev sugen nu 😅

nouw.com/ebbabrage
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Allt är så bra 😍😆
nouw.com/majanilssonlundstrom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vad kul att du delar med dej Av sådan hudvårds produkter så kul att få lite nya tipps till sin hudvård, ♥️😊

nouw.com/amandamalmflod
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Kul att du gilla det! Visst är det kul med nya tips, jag tycker det är super spännande med ny hudvård ❤️😃
nouw.com/majanilssonlundstrom
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så kul att få ta del av din rutin! Jag älskar sådana inlägg <3

nouw.com/agnesmathilda
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Men kul att du gillar det ❤️🙏
nouw.com/majanilssonlundstrom