En drös med mål för 2021

Personligt

Hallihallå gänget. Nu tänkte jag dra igenom några mål för 2021, vilket som är väll jättepassande just nu. Det är ju så himlans populärt att dela med sig av just nu och inte vill väll jag vara sämre än någon annan så jag hakar på. Jag har faktiskt tagit mig tiden i år och noga tänkt igenom mina mål för 2021, landande i 3 kategorier: personligt, jobb/social medier och andra mål. Det är vissa mål jag bara måste hålla för mig själv ett tag känner jag, men som med alla tror jag man kan vilja ha något för sig själv och jobba på något privat och för sig själv.

Under kategorin personligt så har jag verkligen tänkt till i år, det finns så mycket jag vill lära mig, utveckla mig inom, göra och ja, allt handlar egentligen om att jag vill bli en bättre version av mig själv och göra saker jag mår bra av.

Jobba med mig själv. Låter lite väl klyschigt kan jag tycka men jag behöver verkligen de målet. Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv inifrån och ut och göra saker jag tycker om att göra. Bli en bättre människa på alla sätt jag kan helt enkelt.

Sluta bry mig om vad andra tycker om mig. Sluta tänka på vad alla andra ska tycka om mig och göra precis, förlåt, vad fan jag vill. Kanske ett mål vi alla skulle behöva. Men jag kan behöva det extra mycket om vi säger så hehe..

Vara mera positiv. Det låter väll kul. Jag vill verkligen bli bättre på att först tänka positivt och alltid se lösningar istället för att bli ledsen, arg och gå tänka på något som gör att jag dras ner. Nej nej mer positivitet nu!!!!

Jobb/social medier här så har jag blandat lite jobb, Instagram, bloggen, YouTube och plugg. Det är ju ändå en samlings kategori för allt jag jobbar för och med tänker jag.

Uppdatera Youtube. Snart ligger det något uppe på min YouTube kanal jag lovar. Om det blir en vlogg eller en annan prat video först har jag lite svårt att bestämma mig för, men snart så! ;) Ni få gärna prenumerera HÄR så länge.

Växa i läsare här på bloggen. Men Såå klart jag älskar ju er läsare och det är så roligt att så många läser det jag skriver om här på bloggen. Därför vill jag ju bara fortsätta och att få in flera fantastiska läsare här på bloggen hade ju bara varit så kul!!

Vara en gnutta mer personlig på min Instagram och kanske uppdatera lite oftare. Det går lite hand i hand med att sluta bry mig om vad andra tycker om mig och bara uppdatera med det jag vill på mina kanaler. Men jag har varit alldeles för bekväm för att uppdatera mer personligare saker. Så det ska bli ändring på och jag måste bara våga, haha gud maja ryk upp dig nu.

Släppa sociala medier ibland. För ärligt talat så måste jag bli bättre på detta. Jag själv kan gå in på en app och precis 2 sekunder innan varit inne på appen. Jag är väll så beroende att hjärnan väljer att gå in i appen igen iallafall haha. Nej men jag ska verkligen ha en dag i veckan som jag låter sociala medier vara, det kan väll inte vara så svårt tänker jag nu, men vet att det är lättare sagt än gjort va?? Det påverkar mitt mående något enormt ibland att vara så himla uppkopplad hela tiden. Kanske tillhör kategorin personligt lite också.

Kategorin jag kallar för andra mål är bara mål jag vill och ska genomföra helt enkelt. Pressss. Nej men jag hoppas och tror att dessa mål är något jag kan ha genomfört innan året är slut. Men vi får se, här är dem iallfall.

Plåtning för blogg hedern. Yes. Detta är väll kanske delvis ett mål delvis en ''to-do''. Jag hade nämligen en inbokad plåtning för blogg hedern men det var precis när andra vågen nu med Corona drog igång och därför valde jag att skjuta fram det tills i år. Superkul!!

Börja yoga. Har bokat upp mig på en yogaklass så nu ska jag kick starta året med att börja yoga, för jag älskar det ju verkligen. Tänker mig 1-2 pass för instruktör i månaden för att kanske lära mig lite teknik, är det rätt ord?, och resten av alla dagar får bli hemma framför ett pass från YouTube. Har ni några tips på YouTube klipp med härliga yoga pass?

Flytta till GÖTEBORG och komma in på digital marknadsföring. Står nog på min nr1 vad jag vill göra efter studenten nu i sommar. Jag kommer (oj redan nu om några veckor bara) att söka in till digital marknadsföring och förhoppningsvis kommer jag in och då går flyttlasset förhoppningsvis mot Göteborg. Vilket typ är min högsta dröm just nu. Har gått och blivit KÄR i den staden.

Lite blandade mål för 2021. Har ni några mål inför 2021?? dela gärna med er. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför imorgon då skolan drar igång igen. Ha en fin kväll nu mina favoriter <3

Gillar

Kommentarer

ericabackemo
ericabackemo,

Vad spännande!! Min älskade hemstad, du kommer trivs super här i Göteborg!! 🤍

nouw.com/ericabackemo
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
iiiih så kul att höra 😍😍😍😍😍
nouw.com/majanilssonlundstrom
seagullcrying
seagullcrying,

Super kul att få se dina mål, är de något du är mer taggad på tro 😊? Dessutom välkommen till världens bästa stad

nouw.com/seagullcrying
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad kul att du gillar att jag delar med mig av det! Hmm måste nog säga att ta hand om mig och att ta ett steg in i vuxenvärlden och flytta hemifrån är något jag är lite extra taggat inför! Så kul att höra😍😍
nouw.com/majanilssonlundstrom
evelinajosefines
evelinajosefines,

Vilka bra mål du har satt upp😁 Hoppas du får en fantastisk måndag 🥰

nouw.com/evelinajosefines
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Tack snälla! Detsamma fina du
nouw.com/majanilssonlundstrom
Nyponsoppan
Nyponsoppan,

Spännande mål 💕

nouw.com/nyponsoppan
ebbabrage
ebbabrage,

Men vilka sjukt roliga mål! Ska bli kul att följa dig 💕

nouw.com/ebbabrage
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad roligt att höra!!❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh vad bra mål! ✨🤍
nouw.com/hannakarlzzon
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vilka bra mål 😊 Håller tummarna att du klarar alla <3 😊

nouw.com/amandamalmflod
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
men tack snälla fina du ❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
msaworkinprogress
msaworkinprogress,

Jättefin och bra mål för 2021 😊 håller med på flera punkter både om en själv och bloggen, roligt att få följa med i år 😍❤

nouw.com/msaworkinprogress
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ååh tack! och så kul att du håller med om vissa, ska bli lika roligt att få följa din resa ❤️❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
isvarmt
isvarmt,

Glöm inte att stanna upp och andas ibland också, Det är viktigt att komma vidare men det är också viktigt att må bra utan anledning! <3

nouw.com/isvarmt
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Tack för din fina kommentera, den ska jag ta med mig❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
paamcakees
paamcakees,

Vilka fina mål du sätter för dig själv! Ska bli roligt att följa dig genom året 💜

nouw.com/paamcakees
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Tack fina du vad glad jag blir 🤍
nouw.com/majanilssonlundstrom