#Nouw30daychallenge

Hörrni, årets eller ska väll säga nästa års roligaste utmaning är snart här. #nouw30daychallenge är på ingång och anmälan är öppen redan nu för alla er som har en blogg här på Nouw. Läsa mer och anmäla er kan ni gör HÄR.

Jag planerar redan nu mycket vad som ska ske här på bloggen under 2021. Jag gillar ju när det känns personligt här på bloggen och vardagsinlägg är ju en typ av inlägg jag omöjlig kan planera redan nu som ni verkar gilla, men det finns ju vissa spännande inlägg ni velat läsa, som kräver tid och planering, vilket jag sitter och planerar redan nu. Jag är så förväntansfull inför 2021, det kommer hända så mycket både för mig personligen men också här på bloggen. Jag vill inte avslöja allt för mycket men kan säga att ni inte kommer att bli besvikna. Jag vill framförallt fortsätta sprida den inspiration och motivation vi fått ge varandra under både de bra och tuffare dagarna detta år, det är en självklarhet tycker jag.

Jag tror och hoppas på att 2021 blir ett så bra år det bara kan bli. Vi ska klara oss igenom denna pandemi nu och jag vill under den tiden sprida all kärlek, pepp och motivation jag kan till er. Ni mina läsare är allt och jag finns här lika mycket för er som ni för mig. ❤️

Gillar

Kommentarer

Vill uppmana er som kan...

Jag vill uppmana er som kan, för även små bidrag är stora, att kanske se om du på något sätt kan hjälpa till.

Giving People Jul för alla!

Stockholms stadsmission

Frälsningsarmén

Göteborgs stadsmission

Norrköpings stadsmission

Detta är bara några av alla organisationer som finns för att hjälpa till och där du kan hjälpa till, speciellt nu under jul. Bara att du delar denna lista med viktiga nummer som finns till för alla är ett sätt att hjälpa till.

Jag vill ger er ALLA en stor kram och berätta för er att ni aldrig är ensamma. Jag känner ibland ånger av att prata glatt om julen för att jag vet att andra mår så dåligt under julen så jag vill bara säga att jag finns här. Kram på er.

Gillar

Kommentarer