5 self care tips vi alla kan behöva: 

Tips, Vardag

1. Sömn ligger väll kanske på nr 1, vilket som är min nr1 men som jag har oootrooliiigt svårt med. Har just nu några receptfria sömnbesvär tabletter som fungerar helt okej men påtok för långt i från okej för att det inte är ett problem för mig. Men sömn hörni, det vet vi ju är otroligt viktigt för oss.

2. Drick mycket vatten. Samma sak här, är ingen som dricker tillräckligt mycket vatten. Vilket jag vet men bara inte gör. SÅ dumt. Det är super viktigt och också väldigt gott kan jag tycka. Det ska bli ändring på!

3. Ha stunder för dig själv ibland. Gör något du gillar och något som göra dig lugn och får dig koppla bort vardagsstressen! Kan vara t.ex yoga, spa kväll, ta dig tid för att göra din kvällsrutin lååångsamt och lugnt. Ja men något som får dig att koppla bort vardagsstressen som många av oss går igenom.

4. Umgås med människor som ger och inte tar din energi. Det är väll viktigare än man tror. Man kanske själv inte tänker på det i stunden. Men absolut något jag börjat reflektera mer över, vilka vill jag umgås med och vilka ger mig absolut ingen positivitet eller energi överhuvudtaget utan kanske istället tar energi. Viktigt hörrni.

5. Stanna ibland upp och reflektera. Klyschigt jag vet. Men gud utan att överdriva nu så har jag börjat reflektera över det jag är tacksam för och bara försökt tänka positivt om precis allt och alla. Nej det är klart man inte kan tänka positivt om allt såklart, men iallafall nästan allt. Det har iallafall hjälp mig att bli lite bättre på att ta hand om mig själv och vara en bättre människa, när jag bara försöker tänka positivt om mig själv och om andra.

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Jättebra tips! Dricker massor varje dag, de är bra för huden också 😊

nouw.com/linnealarssonss
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jaa vatten är ju super för hyn, det gillar vi 🥰❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så bra och viktigt inlägg ❤️ Sömn är, som du säger, så himla viktigt! Jag har också en del problem med det tyvärr... Hoppas det blir bättre för oss båda!

nouw.com/agnesmathilda
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ååh vad tråkigt att du också har problem med sömnen.. som du säger hoopas det blir bättre för oss båda❤️ Fina du!
nouw.com/majanilssonlundstrom
johnssons
johnssons,

Viktigt inlägg ❤️

nouw.com/johnssons
paamcakees
paamcakees,

Super kloka tips som man ibland kanske glömmer bort 💜

nouw.com/paamcakees
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
alexandrastrom
alexandrastrom,

Suveräna tips! Jag är såå dålig på att dricka vatten & absolut något jag försöker ändra på, man blir verkligen så mycket piggare av det. Sömnen är något som går periodvis för mig men när jag sover mina 8 timmar om nätterna så känner jag mig såå utvilad, och det är så skönt! <3

nouw.com/alexandrastrom
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad glad jag blir att du gillar tipsen! Dricka mycket vatten har ju såå många fördelar och visst blir man pigg😍 och skönt att höra att du känner dig utvilad efter dina 8h sömn! Massor med kramar
nouw.com/majanilssonlundstrom
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vilka bra tipps du delar med dej av som man i bland faktiskt glömmer bort <3

nouw.com/amandamalmflod
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ja men visst är det lätt att man glömmer.. vi får peppa varandra och påminna varandra ❤️ Kram
nouw.com/majanilssonlundstrom
seagullcrying
seagullcrying,

Så bra tips, m¨ste verkligen börja stanna upp mer, är värdelös på den delennouw.com/seagullcrying
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Det är så viktigt att stanna upp ibland🤍 ta hand om dig!
nouw.com/majanilssonlundstrom