Tillbaks med Hunkemöller favoriter!! (äntligen)

Kläder och smycken

I samarbete med Hunkemöller.

Det var ett tag sen jag delade med mig av mina favoriter ifrån Hunkemöller. Men här är jag tillbaks för att visa er två av mina favoriter just nu!!

Mitt MEST använda plagget den här månade tror jag haha. Denna underklänningen (som jag använder mesta dels som bara en klänning). Ni vet man vill ju kanske ha ett plagg som man bara kan slänga på sig på morgonen och sen gå ut och avnjuta en frukost i solen i, här har vi de plagget för mig!!! Hur fint skulle det dessutom inte vara under en kall sommar dag att slänga på sig denna klänning (som har så fina spets detaljer) och en stickad tröja över. Och självklart är den perfekt som underklänning med. Ett litet ''3 - i - ett'' plagg.

Ett till ''slänga på sig på morgonen - plagg'' eller ja kanske inte ett plagg utan dessa fluff-tofflor som jag vet att jag tipsat om tidigare. Går runt i dom jämt hehe. Det finns även i rosa hörrni!! Ett plus i kanten när det kommer till just dessa tofflor är att de inte har den hårda sulan som jag kan tycka att vissa tofflor har, vilket är super skönt för min rygg.

Som ett litet tips så har hunkemöller på deras hemsida massa bra erbjudanden som ni verkligen borde ta del av!!! Happy shopping och KRAM på er

Gillar

Kommentarer

santonia
santonia,
Wow, så mysiga tofflor!
nouw.com/santonia
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Men visst är dom!! så mysiga att gå runt i
nouw.com/majanilssonlundstrom