TILLBAKS MED FAVORITER

Kläder och smycken

I samarbete med Hunkemöller ska jag åter igen visa er några av mina favoriter ifrån deras hemsida. Som jag tidigare nämnt så har dom allt ifrån underkläder, nattkläder, träningskläder, kjolar, badkläder och en massa mer. Deras produkter är verkligen att rekommendera då det är så sköna, snygga och prisvärda produkter. Och först till något jag ÄLSKAR är deras olika plagg i satin. I'm in love. Speciellt denna super fina blom mönstrade underklänningen i satin som har inslag av både rött och rosa vilket jag tycker är så galet fint.

Till någon helt annat. Hunkemöllers badkläder är fantastiskt fina och en favorit ur sortimentet är denna gröna baddräkt som är så cool. Önska verkligen att den fanns i fler färger ;) den är ju as cool.

Perfekta sporttoppen!!! finns i flera olika färger vilket jag älskar starkt då den är så pass snygg. Jag personligen tycker även om denna modell på sport-bh:ar så för mig är denna helt perfekt.

Skulle kunna länka ett hur långt inlägg som helst med bara mina favoriter från Hunkemöller haha, men detta får nog bli det sista jag visar er för idag. De helt perfekta fluff tofflorna som jag är helt KÄR i. Hur mysiga ser dom inte ut??? Har ni några favorit produkter ifrån Hunkemöller?

Gillar

Kommentarer