STOCKHOLM OCH RÖDBETSLATTE

VardagInnehåller affiliate-länkar

Här kommer min helg som spenderades i Stockholm i bilder. Jag och filip firade 2 år tillsammans i lördags och vi började dagen med en rödbetslatte på Haymarket, eller ja jag tog en rödbetslatte. Jag har sätt dom här rödbetslattena tidigare och var bara tvungen att testa själv. Tyvärr var det super mycket socker i så jag tog bara några klunkar sen fick det tyvärr vara bra för mig.

Skor - här (klick) / Byxa - här (klick) / Kappan är tyvärr slutsåld, länkat en liknande här (klick)

Efter rödbetslatten gick vi ut på stan för att försöka hitta någon shopping. Vilket vi inte direkt gjorde. Jag köpte ett rött diadem från hm och de var det. Vi gick iallafall runt i Stockholm och bara gick och kollade på hur fint det faktiskt är där, varvat med att vi gick in i butiker vi hittade på vägen.

Vi firade med en middag fram mot kvällen på Vau de ville. Båda tog vdv's kötbullar som är ett säkert kort, och som vanligt var det lika gott. Vi bestämde oss efter middagen för att gå runt lite på Stockholms gator och bara gå runt och strosa. Vi hade en tanke att sätta oss på Haymarkets bar men vi båda var ganska trötta så vi kollade på serie och åt nötter och bär på hotellrummet istället.

Här har ni kvällens outfit. Röda kappan är tyvärr slutsåld men hittade en liknande här (klick). Länkat alla andra plagg i mitt senaste inlägg som ni hittar här (klick).

Söndagen spenderade vi med att gå runt och försöka hitta någon mer shopping men ingen av oss hittade något. Vi tog ett break och käkade lunch på phils burger. Konstigt nog var jag fortfarande lika hungrig efter lunchen, vilket aldrig händer annars, blir liksom typ proppmätt. Tänker att det kanske kan vara pga att jag äter mindre socker nu. Har märkt att jag är mycket hungrigare och äter mycket mer mat nu när jag har ett sockerfritt januari. Men har ingen aning om det är det som ändrat min hunger och mängd mat, gott var det iallafall på phils burger.

Vi satte oss senare på eftermiddagen på resturang gretas som ligger i Haymarket. Där den goda rödbetslatten finns att köpa. Jag tog en avokado macka med bakat ägg, färskost och krasse på. En avokado macka sitter liksom aldrig fel haha.

En liten side note: Var tvungen att göra mig en kopp med rödbetslatte när jag kom hem igår kväll, blev tyvärr bara en klunk eftersom det är super mycket socker i. Men ville så gärna testa att göra det själv, och oj vad jag längtar till månaden är över och jag får ta mig en kopp när jag vill haha. Fick flera som undrade över recept på rödbetslatte och det är hur enkelt som helst, och snabbt går det. Finns lite olika recept men jag gjorde såhär.

För 2 koppar behöver du, 4 dl havredryck (ikaffe), 1 msk honung, 1 krm vaniljsocker, 1 dl rödbetsjuice.

Du värmer och skummar havredrycken tillsammans med honungen och vaniljsockret. Sen häller du bara i rödbetsjuicen i din kopp och häller sen över din värmda och skummade havredryck i koppen. Hur enkelt som helst och tycker verkligen ni ska prova hemma. Jag är helt besatt haha, 18 dagar kvar av mitt sockerfria januari sen ska jag dricka så mycket rödbetslatte haha. Känns som jag enbart skrivit om denna latten nu. Men snälla den är så god.
Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229