RECAP AV DENNA SÖNDAG

Alperna

Startade dagen med först utsikt ut mot bergstopparna och sen såklart med min egen gjorda acai bowl. Vid 8 tiden tog vi bilen mot backarna, alltså en helt perfekt söndag morgon skulle jag nog säga ;)

Stället vi var på idag heter Mölltaler gletscher och det är helt klart min favorit när det gäller utsikten, den är helt magsik 3250m upp. Det tar ungefär 30 minuter att komma upp på toppen, först ett tåg som åker genom en tunnel, sen gondol och sist vanlig sittlift, men det är det värt när man sen möts av strålande sol och denna view på 3250m, helt underbart. Vet inte hur många bilder på snön och bergen jag tagit bara på idag haha.

Jackan - här (klick) / Skidbyxan - Hittar inte just dessa med länkat liknande här (klick) / Vantar - här (klick) / Mössan - här (klick) / min skidhjälm och mina skidglasögon hittar ni också här (klick) hjälmen och här (klick) skidglasögon

Självklart har jag länkat min skidoutfit till er!! Brukar ha vita skidbyxor men gissa hur skitiga dom är.. får dom inte rena heller, har ni något tips på hur jag får dom rena?

Till lunch blev den en schnitzel med pommes (jättegott) och så delade jag och Filip på det ni ser på bilden. Kaiserchmarrn heter det och det smakar ungefär som svenska pannkakor med en sockerkaks konsistens. Jättegott. Och om jag får gissa lär det bli schnitzel imorgon med fast på ett annat ställe haha.

Efter lunch kände både jag och Filip att benen inte orkade längre så vi satte oss i en stor lunchsal och bara satt där tills Filips pappa och syster kände att de hade åkt färdigt. Det gjorde mig absolut ingenting att benen inte orkade, lite tråkigt såklart men utsikten är så fin att bara titta på så det var lika underbart det. Vi orkade inte ta skidorna ner till tåget som ska ta en ner till parkeringen och bilarna så det fick bli gondol sista biten för oss två haha. Och ja nu ligger vi helt slut i sängarna efter första skiddagen.

Gillar

Kommentarer