#NouwSeptemberChallenge

Känner verkligen att jag vill prata lite med er. Jag har haft så mycket tid att bara reflektera över mitt liv på sistone, och jag har kommit fram till att jag väldigt glad och tacksam för allt jag har i mitt liv just nu och de faktum att jag just nu verkligen känner mig trygg i mig själv, på riktigt. Vilket inte är en självklarhet eller något man ska ta för givet.

2020 var och är ett år vad jag kan tänka mig inte bara jag själv utan många andra hade sätt framför sig skulle vara ett toppen år. Vilket det för mig till en början inte blev. Det har varit månader som jag känt varit oroliga, tråkiga och ensamma. Tänker främst på all omställning och all oro som covid-19 kom med, men också att jag i början av året kände mig väldigt vilsen i vem jag var och vad jag ville göra i livet.

Men med alla jobbiga dagar och månader känner jag verkligen att det har kommit någonting bra. Jag har utvecklats som person och jag ser livet med ett nytt och helt annat perspektiv. Jag har börjat sätt mig själv i fokus, tänka på vem jag är och på vem jag vill vara och på vad jag vill göra.

Rakt på sak så vill jag med det här inlägget nå ut till er att, sätta sig själv i fokus är så himla viktigt, att du inte låter andra sätta stopp för vad du vill göra. Det är så många av er där ute som har så fina drömmar men inte vågar fullfölja dom. Jag är ett praktiskt exempel på det. När jag var 11 år fick jag godkännande att skaffa min första blogg och ett år senare fick jag skaffa mig en youtube kanal. Det var verkligen det roligaste jag visste, att få sitta framför datorn och skriva inlägg, ta bilder till bloggen och filma videos till youtube.

När jag sen började 7an la jag allt som hade med att skapa content på hyllan. Jag ville helt enkelt inte bli mobbad. Jag visste att göra youtube och blogg var ja vad ska man säga, pinsamt och att tro sig vara någon känd profil. Förstår ni vad jag menar? Trots att jag slutade så fick jag ändå flertal gånger kommentarer av folk som i skolan kollade på mina videos jag redan hade publicerat. Nu sitter jag tack och lov här 5 år senare och känner mig så pass trygg i mig själv att jag vågar göra det jag älskar igen, och med det sagt vill jag bara slänga lite extra pepp till er, prioritera er själva också!!

Den här hösten har jag så mycket roligt inplanerat och jag vill sprida all kärlek och positiv energi jag kan till er i allt jag gör. Jag älskar att blogga och jag älskar er alla som läser. Så att låta någon annan göra mig osäker och sluta göra det jag älskar finns bara inte, och jag hoppas att någon gång kunna hjälpa någon som inte känner detsamma att våga göra det. Sätta sig själv först och i fokus. Det låter kan man säga kanske lite klyschigt? men det går alldeles för bra på mina social medier för att jag ska låta någon annan få mig att sluta med det jag gör.

Men hörrni, för att kick starta denna fullspäckade höst lite extra så kommer jag vara med i #nouw challengen #nouwseptemberchallenge vilket ska bli så kul!! Jag är så glad och så tacksam för varenda en av er som läser och följer mig. Nu gör vi denna höst så bra den bara kan bli, tillsammans.

Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om??

Gillar

Kommentarer