MIN HELG I BILDER

Helgen i bilderInnehåller affiliate-länkar

Min helg började med jobb och efter det åkte jag förbi apoteket och köpte hem Ida Wargs brun utan sol self-tanning spray - här (klick) / self-tan face lotion - här (klick) och hennes self-tan applikator - här (klick). Jag har hunnit använda mig utav alla produkter och kan ärligt säga att jag aldrig använt mig utav någon bättre brun utan sol produkt innan. Skulle verkligen rekommendera, och inte alls svår att applicera för att få ett jämt resultat.

Vita toppen - gammal ifrån ginatricot / byxorna - här (klick) / rosa tröjan - här (klick) / mobilskalet (mitt favvo) - här (klick)

Här är två bilder tagna ett dygn efter att jag använde mig av produkterna, och jag tycker verkligen att jag ser sådär sommar brun ut. Inte alls fläckig och en väldigt snygg bränna. Rekommenderar verkligen!!!

I lördagskväll blev det middag med Filip (min pojkvän) och hans familj på Urbane Goat för att fira hans mamma som snart fyller. Jättegod mat och trevligt sällskap.

Tröjan - här (klick) / byxan - här (klick) / mobilskalet - här (klick) / örhängen - här (klick)

Min söndag spenderade jag istället med att tvätta. Inte jättekul men det behövdes verkligen. Kvällen avslutades med att jag åkte hem en snabbis till en tjejkompis som nyss flyttat hemifrån och kollade på hennes lägenhet. Så mysig och fin. Sen åkte jag, hon och hennes pojkvän och åt middag. Och sen spenderades min söndagkväll i sängen framför dator och serie med Filip.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
WOW vilket snyggt mobilskal!!
nouw.com/malinhardstahl
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ja visst är det, jag tycker det är så snyggt jag med!
Håll utkick på min instagram @majaaalundstrom så kommer det snart upp en rabattkod om du skulle vilja köpa ett likadant eller något annat, massor med kramar!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
IP: 82.99.3.229