MIN HELG I BILDER

Vilken succé helg hörrni!! Jag fotade ingenting i fredags därav inget material från den dagen, men hade en sån bra fredag. Sov ut och tog det väldigt lugnt under dagen, sedan hade jag och F myskväll framför premiären av Let's Dance.

LÖRDAG

Vaknade ganska tidigt och tog direkt en promenad i solen, bästa sättet att kicka igång ens lördag ju. Gjorde mig sen en god frulle och njöt av den tillsammans med mina syskon framför youtube.

Jag blir alltså heeelt överlycklig av att vakna med sol och blå himmel.

Åt en god lunch tillsammans med F på Moccadeli vid lunch och sen var det bara hem direkt för att göra mig iordning inför kvällens firande av min tjejkompis som fyllde 20!!!

Och kvällen bjöd på en massa shots och drinkar och såklart härliga brudar. Drack en shaker vatten innan läggdags och det var nog den flaskan som räddade min söndag haha ;)

SÖNDAG

Vaknade alldeles för sent haha. Kan typ få lite små ångest av de, missade liksom en halv dag som bjöd på strålande sol ute. Men vakande iallafall fräsch trotts gårdagens partaj och det får man väll ändå vara glad för. Men som sagt vaknade väldigt sent och hann typ bara byta säng kläder och städa iordning lite i mitt rum innan F kom hem med Spicy och ROSOR!!! Hur gulligt, älskar att få blommor från ingen stans.

Och det var de jag hann med denna helg och måste nog säga att det har varit en riktigt pang helg trotts att jag inte gjort jättemycket annat än lördagens firande. Nu är de ny vecka och de tackar vi för. Puss.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Håller verkligen med om att man blir så glad av vädret!! och gud va god den våfflan såg ut!! Mums 😍
nouw.com/hilmak
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jaa solen bidrar ju med så mycket energi nu i dessa svårta tiden, ta hand om dig❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom