MIN DAG I STOCKHOLM

Har ni haft en bra Söndag gosisar??? Jag har haft det så mysigt i Stockhom med shopping och god mat.

Lite bilder från provrummen är väll ett måste haha. Nej men har provat så mycket kläder idag. Några saker fick följa med hem andra tänker jag att jag beställer online. Eftersom vissa butiker inte finns i Norrköping så är online så smidigt så att jag enkelt kan lämna tillbaks de plagg jag tveka lite på.

Sen kom det till lunchen. Vi åt på mitt favorit stället i Stockholm, Vau de ville. Det är så mysigt där och maten är alltid en 10 poängare. Personliga favoriten är kötbullarna men kände att lite variation vore kul hehe, så vdv’s fish’n chips tog både jag och min pojkvän. Mums.

Ett stopp på frozen yoghurt blev det med. DET ÄR JU SÅ GOTT. Om ni inte testat så gör det. Skönt att vila fötterna med ett stopp på frozen yoghurt också haha.

Nu sitter vi i bilen påväg hem och vi är så trötta. Man blir verkligen helt slut av en shopping dag. Men vad jag mår bra efter en dag i Stockholm med min älskade pojkvän, får så mycket energi och inspiration av att vara där. Nu ska vi strax stanna på MAX för lite kvällskäk och sen fortsätta rulla mot Norrköping.

Gillar

Kommentarer

Anamarias
Anamarias,
Ser supermysigt ut! Kram <3
nouw.com/anamarias
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Det var det verkligen, stort kram till dig ❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom