Lär känna mig

Lär känna mig

Vad längtar du efter?

Just nu längtar jag efter midsommar. Det är nog en av mina favorit högtider, sommar, familjen, god mat, midsommar krans osv osv. Men såklart längtar jag också tills den här pandemin är över och att allt kan få återgå till det vanliga igen.

Vad skulle du vilja ha mer tid över till?

Hmm, just nu känner jag att jag har tid för det mesta i livet i och med att plugget går mycket hemifrån. Men finns det något jag önskar och saknar så är det att träffa mina vänner.

Hur startar du helst din dag?

Åhh då föredrar jag att vakna tidigt och köra igenom ett yoga pass. Därefter en promenad i (förhoppningsvis) solen och lyssna på musik som gör mig glad för att kicka igång dagen. Jag äter sen gärna frukosten ute framför något bra youtube klipp och sen gör mig redo för dagen.

Vart ser du dig själv om 3 år?

Jag pluggar förhoppningsvis till de jag drömmer om (vilket jag håller lite hemligt än så länge), har flyttat hemifrån med min pojkvän och förhoppningsvis då till Stockholm eller Göteborg där jag har tänkt att plugga.

Vad pluggar/jobbar du med just nu?

Jag har snart pluggat klart min andra år på gymnasiet, ishh tredje året. Jag valde att byta linje när jag hade gått klart mitt första år på gymnasiet, vilket jag absolut inte ångrar idag. Men linjen jag pluggar heter Barn och fritid och där pluggar jag inriktning socialt vilket är väktare. Så om 1 år är jag utbildad väktare. Dock har jag inte i dagsläget planer på att alls jobba med det i framtiden utan redan nu vet en utbildning jag ska plugga vidare på efter min student. Annars jobbar jag på två olika jobb just nu och med mina sociala medier. Så förväntansfull på framtiden.

6 snabba frågor

Uppklätt / Avslappnat

Är helt klart hellre uppklädd, sen är ju ett mjukis set alltid skönt. Men nej skulle nog säga uppklätt.

Ringa / Smsa

Absolut smsa före ringa!!! Jag har nog någon form av telefonskräck haha, tycker det är så sjukt jobbigt att prata i telefon med någon jag inte känner.

Spontant / Planerat

Jag gillar att planera, även om jag också gillar att vara spontan. Men gillar verkligen att styra upp saker och ting och att planera är en av de roliga delarna.

Guld / Silver

Tycker absolut att jag passar bättre i guld, därav dras jag nog 9/10 gånger till guld när det kommer till egentligen allt, smycken, inredning osv.

Tidiga mornar / Sena kvällar

Hur min morgon ser ut sätter stämpel på hur resten av min dag blir, så därav säger jag tidiga mornar. Men sena sommarkvällar är ju hur mysigt som helst de med.

Vinter / Sommar

Trotts att jag fyller år i December och älskar att åka skidor så måste jag nog ändå säga sommar. Sol från morgon till kväll, värme, bad, midsommar, alla sommar plagg. En sommardag kan jag leva på länge.


Så kul att det kommit in så många nya som läser min blogg. Hoppas ni fått en liten mer inblick i vem jag är ❤️

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Åh detta var ju ett superkul inlägg! 🥰 Älskar att få lite mer info om bloggaren man läser hihi 🌸
nouw.com/hilma
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Blir såå glad att du tycker så! Ja men visst är det härligare att få lite mer info om bloggare, kram på dig
nouw.com/majanilssonlundstrom
Emma Engström,
Åh det är helt klart den perfekta morgonen i mina öron, goals <3 Så himla spännande med drömmen du har om vad du vill göra längre fram, håll hårt i det!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Visst är det, en perfekt morgon <3 Vad glad jag bli av dina ord jag ska verkligen hålla hårt i det. KRAM <3
nouw.com/majanilssonlundstrom