HUNKEMÖLLER OCH MINA FAVORITER

Kläder och smycken, Alperna

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Linne med hjärtan - här (klick) / Shorts med hjärtan - här (klick) / Matchande tofflor - här (klick)

I samarbete med Hunkemöller tänkte jag visa upp mina favoriter ifrån deras hemsida. De har allt från underkläder, nattkläder, badkläder, träningskläder och massa mer. Jag kan verkligen rekommendera deras sortiment efter att tidigare använt mig av plagg ifrån Hunkemöller, allt till ett bra pris och väldigt bra kvalitet.

Kan börja med detta mysiga sovsätt i sammet med små hjärtan som detalj. Ett helt perfekt sovsätt om du frågar mig. Dessutom hur sköna ser inte tofflorna ut?? Som ju matchar så bra med de rosa detaljerna på sovsättet. En riktig mys kombo.

Satinkimono - här (klick)

När man vaknar älskar jag att dra på mig antigen en varm morgonrock på morgonen eller en svalare kimono när det börjar bli lite varmare. Vilket det snart är. Och jag fastnade verkligen för denna super fina satinkimono i blommigt mönster. Skulle nästan kunna använda den som en vanlig klänning under en varm sommardag. Tyckte verkligen den var så fin, håller ni med?

Jag skulle verkligen rekommendera er att ta en kick in på deras hemsida för ännu fler fina plagg. Ni hittar den HÄR. Dessutom har de rea på flera super fina varor just nu!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
WOW så mycket fint! KRAM
nouw.com/malinhardstahl
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Ellerhur, de har ju så mycket fint!! KRAM <3
nouw.com/majanilssonlundstrom