GODSAKER HELA DAGEN

Recept

Hej gosisar! Hur mår ni? Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna, strålande sol och blå himmel. Ville så gärna ta en långpromenad i solen idag men har haft en fruktansvärd huvudvärk sen igår kväll, hoppas på sol och långpromenad imorgon istället. Har istället bara tagit det väldigt lugnt hela dagen och bara unnat mig massa gott haha, nej men vaknade ganska sent så gjorde mig bananpannkakor till frulle/lunch. Hur gott och enkelt som helst. Mosa 1 banan och vispa ner med 2 ägg och i med lite vaniljpulver, sen är det bara att steka på låg värme. Hade lite blåbär, banan och sirap som mumsig topping på.

Kom iallafall ut en liten stund över dagen. Åkte och köpte med mina ''måste ha'' just nu haha. Proteinellan ska jag testa som topping nästa gång jag göra bananpannkakor, tror det kan bli riktigt gott.

Om jag nu ska visa er allt gott jag tryck i mig idag haha, så gjorde jag mig ett lite senare mellanmål. Mitt all time fave mellanmål. Friggs med philadelphia och avokado eller skinka, sen lite jordgubbar bredvid. MUMS hörrni.

Nu ska jag nog trycka i mig lite hallonsorbe glass ;) och försöka få min huvudvärk som sitter i att släppa.

Gillar

Kommentarer