En fotobok = ett nytt träd

TipsInnehåller affiliate-länkar

I samarbete med smartphoto.se

Jag har nog en liten mini-hobby av att scrolla igenom bilder på maträtter, frukostar, drickor/kaffen jag tycker är snyggt upplagda och ser goda ut. Nu har jag då alla mina favorit bilder på sånt samlat i en och samma bok, som jag måste säga är sjukt snygg också. En bok jag kan kolla i om jag vill ha lite inspiration till vad jag själv kan göra.

Därför är jag så glad att kunna presentera mitt samarbete tillsammans med smartphoto där jag skapat min egna fotobok. Du kan välja vilken storlek på boken du vill ha, vilka bilder du vill ha i den och vilka/vilken färg och design på boken du vill ha. Du kan alltså samla alla dina favorit bilder eller minnen från t.ex din student, familje semestern, bröllopet eller som jag gjort med mina favorit bilder på mat, i en egen designad bok från smartphoto. Det finns också en massa andra möjligheter att få din favorit bild tryckt på t.ex en kortlek, ett mobilskal, en Canvas tavla och massa mer, ni hittar mer här (klick!).

Här är två bilder på fotoboken jag designa hos Smartphoto.se

Just nu har dom dessutom en väldigt fin och viktig kampanj, En fotobok = ett nytt träd. Beställer du en fotobok ifrån smartphoto så bidrar du till Vi-Skogens fantastiska arbete som innefattar en bättre värld både vad det gäller klimatet och vår framtid på jorden, men även bekämpningen av fattigdom och bidrar till ett bättre levnadsförhållande för de som idag lever i utsatta delar av världen.

Såhär går det till: Du beställer en fotobok hos smartphoto.se och oavsett vilken storlek, format och pris din fotobok har så skänker dom ett träd. Hur fint är inte det. Med min rabattkod MAJA30 som gäller för köp över 150kr så får du nu också 30% på din fotobok. (rabattkoden gäller i 14 dagar)

Är det någon gång ni ska beställa hem en riktigt fin bok med era favorit bilder (eller något annat med din favorit bild) så är det nu hörrni!! När ni dessutom kan få 30% rabatt på köp över 150kr med koden MAJA30 och när ni bidrar till att smartphoto skänker ett träd. Jag kommer också att använda min bok som en inredning detalj här hemma. (jag valde storleken och formatet ''XL kvadratisk deluxe med hårt bildomslag'')

Vill ni läsa mer om kampanjen ''En fotobok = ett nytt träd'' så kan ni läsa mer här (reklamlänk). Ta hand om er.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men åh det låter ju hur bra som helst!! Vore verkligen kul att göra eget <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jaa det är ju hur bra och fint som helst. Det tycker jag verkligen du ska ge dig själv, det går till något fint❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
dks
dks,
Så fint 😍
nouw.com/dks
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad kul att du tycker det😍❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så fint 😃 detta ska man kika närmare på!
nouw.com/mammatillthea
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jaa det tycker jag verkligen 😃❤️
nouw.com/majanilssonlundstrom
hilmak
hilmak,
Så fin! Så roligt med foton man kan "ta på" haha. Man borde verkligen ta vara på sina bilder mer 😍
nouw.com/hilmak
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Tack! Haha ja men visst är det, det tycker jag absolut man ska göra. Massor med kramar <3
nouw.com/majanilssonlundstrom