Slår ett slag för dessa mysplagg

Kläder och smyckenInnehåller affiliate-länkar

I samarbete med Hunkemöller

Jag har på riktigt inga ord för hur mjukt och skönt detta mysset ifrån Hunkemöller är!! Har ni inte hittat er ett mysset för i år ska ni absolut kolla in deras hemsida för en massor utan mysiga plagg, det är ju trotts allt de jag lever i ca 90% av mina dagar hehe. Har ni det likadant? Nej men hörrni jag vill verkligen slå ett slag för deras pyjamasar och mysplagg, en perfekt julklapp till dig själv eller någon annan. Ta nu hand om er och hoppas ni haft en mysig dag!

Gillar

Kommentarer

Senaste inköpen!

Gillar

Kommentarer

Mina 4 senaste veckor i bilder 

Här är en drös utav bilder tagna de 4 senaste veckorna (som jag inte bloggat). Hoppas att ni alla mår bra och att ni håller er friska. Ta hand om er och kämpa trotts att vi lever i en riktigt jobbig tid just nu.

Att ni visar sån stor respons på mina inlägg, det gör mig verkligen SÅÅÅ glad ska ni veta. Jag vill ju såklart leverera inlägg ni vill läsa och som får er att vilja komma tillbaka och min fråga till er är därför: Vad vill ni läsa om här på bloggen? det kan var allt från kläder, recept, hudvård, smink, vardagsbilder jaa men allt.

Gillar

Kommentarer