MIN DAG I STOCKHOLM

Har ni haft en bra Söndag gosisar??? Jag har haft det så mysigt i Stockhom med shopping och god mat.

Lite bilder från provrummen är väll ett måste haha. Nej men har provat så mycket kläder idag. Några saker fick följa med hem andra tänker jag att jag beställer online. Eftersom vissa butiker inte finns i Norrköping så är online så smidigt så att jag enkelt kan lämna tillbaks de plagg jag tveka lite på.

Sen kom det till lunchen. Vi åt på mitt favorit stället i Stockholm, Vau de ville. Det är så mysigt där och maten är alltid en 10 poängare. Personliga favoriten är kötbullarna men kände att lite variation vore kul hehe, så vdv’s fish’n chips tog både jag och min pojkvän. Mums.

Ett stopp på frozen yoghurt blev det med. DET ÄR JU SÅ GOTT. Om ni inte testat så gör det. Skönt att vila fötterna med ett stopp på frozen yoghurt också haha.

Nu sitter vi i bilen påväg hem och vi är så trötta. Man blir verkligen helt slut av en shopping dag. Men vad jag mår bra efter en dag i Stockholm med min älskade pojkvän, får så mycket energi och inspiration av att vara där. Nu ska vi strax stanna på MAX för lite kvällskäk och sen fortsätta rulla mot Norrköping.

Gillar

Kommentarer

STOCKHOLM

Vardag

Igår kväll efter att jag slutat jobba bestämde sig jag och min pojkvän oss för att imorgon ta bilen ner till stockholm överdagen. Väldigt spontant sitter vi nu i bilen påväg mot Stockholm. Super kul med en spontan resa bara över dagen. Dessutom min första lediga söndag på väldigt väldigt länge. Ska bli så skönt!!!!! Tanken är att vi ska shoppa lite och äta god lunch. Jag bara ÄLSKAR sånna här spontantrippar.


Gillar

Kommentarer

AVOKADOMACKA MED COTTAGE CHEESE

Recept

Måndag igen och idag vaknade jag på så bra humör. Har hunnit med att äta dessa goda och älskade avokado mackorna med keso och chiliflakes på. Brukar rosta mackorna och dela avokadon i tärnade bitar för att sen mosa avokadon på mackorna med en gaffel och så på med liten klick keso och lite chiliflakes på. Mumma. Verkligen min absoluta favorit frukost som går så snabbt att göra och är så gott.

Gillar

Kommentarer