3 (SUPER) KNEP SOM FÅR MIG PIGGARE I VARDAGEN

Tips

1. När det väl händer så är träna på morgonen det mest effektiva och mest lättsamma för mig. Finns ju 1000 andra saker jag vill hinna med på eftermiddagen efter arbete/skolan. Perfekt för mig att kicka igång dagen med ett 20-30 minuters pass. Bara en extra sak som att gå av bussen en hållplats innan jag skulle eller ta en 5-10 minuter promenad ger mig lite extra endorfiner i vardagen. Dessutom prefekt med korta men intensiva hemma pass på morgonen.

2. Något som sjukt nog får mig att känna mig lite piggare och fräschare och framför allt får mitt hår att må bättre är att jag avslutar varje dusch med ungefär 20 sekunder ISKALLT vatten. Det låter ju inte som något lockande precis, men testa, det får mig på riktig känna mig så mycket piggare, framförallt när jag duschar på morgonen blir jag pigg resten av den förmiddagen iallafall.

3. Dricka mycket vatten säger jag bara. Började för kanske 2-3 veckor sen nu dricka mer vatten om dagarna. Försöker dricka runt 2-2,5l vatten om dagen nu. Det är så f��rstås individuellt hur mycket vatten man behöver dricka. Men jag känner mig mycket piggare om dagarna efter att jag börjat dricka mer vatten. Dessutom tycker jag vatten är så gott!!

Något jag vill börja med är ett glas med sellerijuice eller en ingefärsshot på morgonen, är det någon av er som testat, blir man något piggare? Dela gärna med er om ni har några andra knep som får en lite piggare i vardagen.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
De där att duscha kallt... kör du hela kroppen? Ja klarar bara av att köra en snygg (läs osnygg) bend over, och sköljer håret
nouw.com/sandrabergmanfit
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Jag ställer mig under duschen och blöter hela kroppen och håret. Förstår att det kan ta emot hehe men iallafall jag blir så mycket piggare av det. Det är värst dom 20 (kalla) sekundrarna 😉
nouw.com/majanilssonlundstrom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Grymma tips, borde kanske prova duschandet 😍 kram
nouw.com/linnealiebig
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Vad glad jag blir att du tycker det😍 och duscha iskallt tycker jag verkligen du ska prova! Kram
nouw.com/majanilssonlundstrom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ja men det ska jag absolut prova 🤩
nouw.com/linnealiebig